София, 1421
ул. Димитър Хаджикоцев 114

Декоративни мазилки

Фирмата предлага широка гама декоративни мазилки, както и професионален съвет при избора им

Имаме специално отношение към интериорните бои и мазилките и затова обръщаме много внимание както на избора на точния нюанс боя, така и на качеството на боята, която използваме. Също така предлагаме и изпълняваме широка гама декоративни мазилки, които са по-устойчиви, но също така предлагат и повече декоративни възможности.

Обръщаме особено внимание на подготовката на стената, на която ще се полага декоративна мазилка. Така сме сигурни, че ще предложим дълготрайна мазилка, и също така стената ще изглежда добре, обработена с нея.

Не по-малко значение има и правилния избор на мазилка за интериора. Тук е важно не само въздействието на цвета, както е при интериорните бои, но и на текстурата на избраната мазилка. Правилната мазилка би могла да разшири визуално, или да направи дадено помещение по-уютно в зависимост от търсения ефект.

Този тип мазилки се и поддържат лесно – повечето могат да се мият без проблем, а освен това създават неповторима атмосферта и притежават текстура, която радва окото и продава по-уникален вид на жилището ви. Това се постига и поради множеството възможности за персонализиане на крайния резултат – комбинацията от различни материали, разнообразни техники на нанасяне и цветове дават възможност да намерите нещо уникално и конкретно ваше като краен ефект.

Повечето декоративни мазилки са с дебелина от няколко милиметра и дават възможност за богато разнообразие от повърхности за разнообразни ефекти – от съвсем гладки и отразяващи, до грапави, груби, рустик и имитиращи камъни и т.н.

Декоративните мазилки са подходящи за:

  • акцентиране на стена или обем в жилището
  • за създаване на уникален характер на интериора
  • за по-дълготрайни във времето интериори
  • за по-лесно почистване