София, 1421
ул. Димитър Хаджикоцев 114

Саниране и топлоизолации

Предлагаме решения за подобряване енергийната ефективност на вашия имот

Топлоизолирането може да бъде външно и вътрешно, когато е невъзможно да бъде изпълнено вътрешно. Това е единственият начин да подобрите енергоефективността на помещенията си, да намалите сметките си за отопление или охлаждане, както и да се отървете от опасния конденз, който се появява по вътешните стени или прозорците при постоянни разлики в темературите, термомостове, готвене и сушене на пране вътре.

Ефективността на топлоизолацията зависи най-вече от нейната дебелина. У нас се използват няколко вида топлоизолиращи материали:

  • стиропор
  • неопор
  • каменна вата
  • фибран

Всеки има различни толоизолационни възможности.

Но често се пренебрегва и фактът, че начинът на полагане и изпълнение също играят голяма роля в дълготрайността и топлоизолационните ѝ качества. Важни са както детайлите по обръщане на топлоизолацията покрай дограми и чупки, както и напасването на отделните листове материал един до друг. Не на последно място за външния вид на сградата значителна роля и играе и качественото полагане в една равнина.

Ако имате нужда от изолация, обадете ни се, за да направим безплатен оглед на сградата и да ви предложим най-подходящия за ваш метод и материал. Ще ви предложим и качествени материали и ще ви ориентираме за необходимия бюджет и срок за изпълнение.