София, 1421
ул. Димитър Хаджикоцев 114

Строителна фирма СИТИ – КА

Фирма Сити-КA извършва комплексни строителни услуги в София и областта. Поемаме отговорността за цялостното координиране и изпълнение на вашия обект. Работим професионално, с качествени материали и не позволяваме компромиси.

При нас няма да чуете “Това не може и няма как да стане“, защото ще намерим решение за всички ваши изисквания. Преди да започнем работа, извършваме щателен оглед и изготвяме изчерпателна оферта. След този задължителен първи етап, ако решите да работите с нас, сключваме договор и фиксираме цена. Тя не се променя в процеса на работа, ако не промените изискванията си. Всички недогледани от нас съпътстващи изпълнението на обекта работи, т.нар. допълнителни работи, са за наша сметка, ако първоначалното задание не е претърпяло промяна. Ние се грижим и за изпълнение на описаните в договора дейности в оказания срок. След приключване на обекта издаваме Гаранция за извършената работа.

Разполагаме с нужните специалисти, за да работим качественно и в срок възложените ни разнообразни строителни дейности. Предлагаме дограми, интериорни врати и изграждане на СОТ системи като допълнение на нашите дейности. Ако предпочетете да работите с нас ще получите пълна услуга, изцяло съобразена с Вашите нужди без излишна загуба на време за вас. Извършваме инвеститорски контрол и консултански услуги при закупуване на имоти, оценка на текущо състояние и съставяне на бюджет за ремонтна ведомост при бъдеща покупка на имот.

Диагноистицираме и даваме решение на всякакви видове дефекти, включително решаваме проблеми с конденз и течове с гаранция.

Разполагаме с модерна апаратура за диагностика.

Предлагаме качествено, бързо и евтино изпълнение на всички видове ремонти и строителни дейности. Грижим се за целия процес от избиране и купуване на имот или парцел до довършителните работи по него.

 

Първи етап:
Консултации преди покупка на имот или жилище

Извозване на строителни отпадъци

Проектиране:

Архитектурни проекти или дизайнерски консултации

Изготвяне на количествени сметки и ориентиране за цената на ремонтни дейности и строителство

Изпълнение:
Строителство
Саниране
Доставка и подмяна на дограма
Доставка и изпълнение на декоративни мазилки

Довършителни работи
Ремонт на апартаменти

Ремонт на отделни помещения – бани, кухни, бързи ремонти и пребоядисвания